Jaunumi izglītībā
tarte, meistarklase
Krēma tarte gatavošanas procesā

Ādažu novada izglītības iestāžu dizaina un tehnoloģiju mācību jomas skolotāji 1. novembra vakarā devās uz Rīgu, lai smeltos iedvesmu un pilnveidotu ēdiena gatavošanas prasmes, apmeklējot Gastronomijas institūta organizēto tartes gatavošanas meistarklasi.

Mājīgā gaisotnē skolotāji apguva citrona krēma tartes (ar dedzināta olbaltuma micītēm un mīkstās karameles krēmu) pagatavošanu. Klausoties zinošās pasniedzējas Solvitas sniegtajos padomos par konditorejas izstrādājumu gatavošanas niansēm, tika gūta vērtīga informācija un jauna pieredze, pat nemanot kā aizritēja. Jauniegūtās prasmes lieliski noderēs mācot skolēniem gatavot dažādus saldos ēdienus.

Pasākumu organizēja Ādažu novada Tehnoloģijas (dizains un tehnoloģijas) mācību jomas  koordinatore Ineta Rītiņa